🏆 Handbal Club Sportiv Tectonic, dedică întreaga lună Februarie înscrierilor la handbal pentru copii, la următoarele categorii : Inițiere, Intermediari, Avansați . 

✅ Programul și Locațiile de desfășurare al antrenamentelor :

În fiecare zi de

* Luni 19:00- 21:00 și

* Vineri 18:00-21:00 la Sala Multifuncțională din Orășelul Copiilor, zona Brâncoveanu, sector 4 intrarea se face din Șos. Olteniței, pe lângă restaurantul Casa Rafy .

În fiecare

* Sâmbătă și Duminica : 12:00 – 15:00 la sala de sport din incinta Colegiului German Goethe, zona Romană, sector 1, Strada Stanislav Cihoschi .

* Unde și cum pot înscrie copilul ?

Direct la sediul clubului, conform programului sus menționat, online pe

site-ul nostru oficial www.sufletdecampion.ro

completând formularul electronic de înscriere, sau printr-un simplu sms la nr. de contact : 0727699888, urmând ca mai apoi sa va contactam noi în cel mai scurt timp, pentru confirmare .

* Dacă copilul dumneavoastră este la prima interacțiune cu handbalul , va fi înscris la o grupă de începători.  Dacă avansează mai repede decât colegii săi de la inițiere , antrenorul poate lua decizia de a îl transfera la o grupă de intermediari. Căutăm cele mai bune soluții, pentru ca al dumneavoastră copil, să fie instruit corect, la maximul potențialului său .

Va rugam să le dați încălțăminte și îmbrăcăminte de schimb la antrenament .

 Pentru orice nelămurire, sau detalii suplimentare ne puteți găsi pe

Site-ul nostru Oficial : www.sufletdecampion.ro sau ne puteți trimite un mesaj ori pur și simplu, telefonând la numărul de contact : 0727699888 .

 Răspundem prompt!

Ne vedem la antrenament ❗️

Nu uitați să dați participare la eveniment

https://www.facebook.com/events/1064099907271793/

FEBRUARIE luna înscrierilor la HANDBAL copii