Formular de înscriere

Pentru  înscriere puteți completa ”Formular de înscriere”  de mai jos sau ne puteți contacta  prin accesarea paginii CONTACT sau printr-un simplu mesaj pe contul de facebook HANDBAL CLUB SPORTIV TECTONIC BUCURESTI

Dacă nu doriți să completați ”Formular de înscriere” ne puteți trimite un e-mail la adresa office@sufletdecampion.ro, iar noi vă vom contacta cât mai rapid.

  Date părinți

  Date copil

  Subsemnatul , în calitate de părinte declar pe propria răspundere că fiul/ fiica mea este apt/a pentru sport (conform adeverinței medicale anexate) și că nu suferă de boli ale sistemului nervos, boli psihice grave, boli de inimă sau de alte afecțiuni care implică riscuri pentru sănătate în cazul depunerii de efort fizic susținut și/sau intens. Încălcarea acestui angajament exonerează Asociația Clubul Sportiv Tectonic de orice responsabilitate.

  De asemenea, declar ca înțeleg sa îl instruiesc pe copilul meu să coopereze și să respecte toate instrucțiunile și toate normele de conduita publica, în cadrul activităților desfășurate de A.C.S. Tectonic.

  În calitate de părinte acord dreptul irevocabil și nerestricționat reprezentanților A.C.S. Tectonic de a folosi, reproduce și publica fotografiile sau materialele video ale copilului meu, din timpul activităților desfășurate, în cadrul programului de lucru, inclusiv imaginea acestuia și asocierea cu publicațiile, pagina de Instagram sau de Facebook ale A.C.S. Tectonic, fără nicio pretenție, de orice natură, în legătură cu utilizarea materialelor mai sus menționate.

  Accept ca datele furnizate de mine sa fie folosite pentru a primi date și informații din partea Suflet de Campion.

  Am citit Politica de confidențialitate și Politica de Cookie și sunt de acord.