Susține echipa H.C.S. TECTONIC

Direcționează 2% din impozitul pe venit : 

Dacă ești salariat, ai posibilitatea de a redirecționa 2% din impozitul tău pe venit pentru ajutorarea sportivilor aflați în atenția asociației noastre sportive .

Această redirecționare a 2% din impozitul tău pe venit nu te costa nimic, banii aceștia dacă nu sunt direcționați de tine sunt preluați automat de către bugetul de stat și sunt investiți în alte proiecte.

 Astfel, cu ajutorul donațiilor dumneavoastră din Impozitul pe venit, puteți sprijini viitorii sportivi ai acestei țări .

Este vorba despre A Face !

Sportul formează adevărate caractere !

Copiii de astăzi ,vor fi liderii de mâine . Trebuie sa-i susținem sa fie mai mult decât am putut noi fii !

Direcționează până la 3,5% din impozitul pe venit către ᗩᔕOᑕIᗩTIᗩ ᑕᒪᑌᗷ ᔕᑭOᖇTIᐯ TEᑕTOᑎIᑕ ᗷᑌᑕᑌᖇEᔕTI . De anul acesta aveți posibilitatea de a face redirecționarea pe o durată de 2 ani, anul viitor fără a fi nevoiți să depuneți din nou Declarația 230.

Suma reprezentând până la 3,5% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. (conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal), la alegerea ta! Redirecționarea este gratuita, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

E simplu: 

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 și poate fi completat de persoanele ale căror venituri provin din salariu sau pensii.

Pasul 2: După ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului.

Pasul 3: Semnează documentul și depuneți formularul completat, sau trimite formularul prin poștă ca scrisoare recomandată către unitatea A.N.A.F. de care aparții cu domiciliul   ( https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/formulare/230_OPANAF_147_2020.pdf. )

până la data de 15 martie 2020.

Mai puteți completa formularul și on-line la adresa www.anaf.ro

Dacă dorești să depunem noi acest formular la Administrația Financiara, în numele tău, poți să îl scanezi și să ni-l trimiți prin mesaj privat pe pagină sau pe e-mail la: tectonic_bucuresti@yahoo.com ,(VALABIL DOAR PENTRU PERSOANELE CU DOMICILIUL BUCUREȘTI)

ᗩᔕOᑕIᗩTIᗩ ᑕᒪᑌᗷ ᔕᑭOᖇTIᐯ TEᑕTOᑎIᑕ ᗷᑌᑕᑌᖇEᔕTI 

Cod Iban: RO75RNCB484157494590001 deschis la B.C.R.

Tot ce trebuie sa faceți este sa Descărcați și sa Completați Declarația 230 și un reprezentant al Clubului se va ocupa de restul demersurilor .

Susține echipa H.C.S. TECTONIC

Vă mulțumim !